Dimecres 21 de setembre: Assemblea oberta de la Coordinadora a Les Esmandies

Estan passant coses molt greus a la nostra sanitat pública. Totes veiem com estan degradant el nostre sistema sanitari públic: l’assistència primària col·lapsada (s’estan donant hores per primeres visites programades als CAPs amb una espera de 2-3 setmanes), especialistes amb esperes immorals (alguns passen d’un any), proves diagnòstiques que no arriben a temps, atenció hospitalària totalment saturada (urgències, enorme llista d’espera quirúrgica en la majoria d’especialitats, saturació de serveis, sobrecàrrega de treball dels professionals, …), serveis de salut mental per portar als Jutjats.

A més, continuen amb l’objectiu de desmantellar els serveis de l’Hospital de Sant Jaume. Amb les nostres mobilitzacions, vam aturar el trasllat dels llits de convalescència, però continuen amb la mateixa idea. Volen degradar la sanitat pública per justificar després mesures de privatització i de negoci. Tota aquesta situació, i molta més que no arribem a conèixer, està afectant poderosament a les persones més vulnerables.

Hem de dir prou! I per dir-ho, ens hem d’organitzar per tenir molta força i aturar a aquells que volen fer negoci amb la salut de les persones.

A més, ara s’agreuja la situació de la Coordinadora. La Subdirecció General de Seguretat Interior de la Generalitat de Catalunya ens ha obert expedient sancionador amb una proposta de multa de 500 euros per la realització de la concentració a plaça França, de Mataró, del passat dissabte 12 de març de 2016. En lloc de sancionar als responsables (gerent i Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme) de tenir apilats a les persones a l’Hospital de Dia a l’Hospital de Mataró, mentre es mantenen 42 llits tancats, sancionen una protesta veïnal i pacífica a favor dels serveis sanitaris de l’Hospital de Santa Jaume. Ara ens volen fer callar a cop de multa. Intenten anul·lar drets fonamentals, com el de manifestació per tenir encara el camí més lliure per privatitzar i fer negoci.

És urgent i imprescindible enfortir la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme. Tots nosaltres podem aportar la nostra força i les nostres idees per plantar cara en defensa de la nostra sanitat pública.

Fem una crida urgent per participar activament en totes les accions de la Coordinadora. La primera cita important és la convocatòria d’una assemblea oberta, que es realitzarà a Les Esmandies, Casal de Barri, el pròxim dimecres 21 de setembre, a les 19.00 h. És molt important omplir de gom a gom la sala de Les Esmandies. Moviment veïnal, sindicats, entitats socials, organitzacions polítiques i particulars ens hem d’organitzar i carregar de força. La defensa de la nostra sanitat pública depèn de totes. Us hi esperem el dimecres 21 de setembre.

cartell-a3-color-21set2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s