Rotunda oposició a la intervenció del Consorci Sanitari del Maresme

004

L’assemblea oberta de Les Esmandies (Mataró) manifesta la seva rotunda oposició a la intervenció del Consorci Sanitari del Maresme feta per la Generalitat de Catalunya.

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme valora de forma molt positiva el resultat de la convocatòria de l’assemblea oberta, realitzada a Les Esmandies, Casal del Barri, a Mataró, el 21 d’octubre.

La sala va quedar col·lapsada a causa de l’alta afluència de persones (unes 150) en representació d’entitats, organitzacions polítiques, sindicats, moviment veïnal i persones a títol individual, cosa que demostra una alta sensibilització ciutadana en defensa de la nostra Sanitat Pública i una contundent oposició a la coartada per retallar serveis amb la intervenció del Consorci Sanitari del Maresme feta per la Generalitat de Catalunya. Vam comptar, també, amb una representació important de la Marea Blanca de Catalunya.

Considerem molt favorable i engrescador el grau de sintonia i unanimitat de tots els assistents pel que fa als objectius que l’assemblea es va marcar: la lluita ferma i radical en defensa d’un Pla Director que determini les necessitats de serveis sanitaris del territori, la planificació de les accions per cobrir aquestes necessitats, el finançament adequat per realitzar-les i l’oposició contundent a qualsevol mesura prèvia a aquest Pla Director. La totalitat dels grups municipals i dels sindicats, el comitè d’empresa dels professionals, les entitats i tothom que hi va assistir van manifestar el seu suport a la Coordinadora, la voluntat de defensar els serveis sanitaris públics de la comarca i la necessitat de sumar tots els esforços en contra de les maniobres de la Generalitat de Catalunya per continuar degradant els serveis sanitaris. Els serveis sociosanitaris de l’antic Hospital de Sant Jaume no es toquen, si no es dota el territori d’un equipament nou que incorpori la totalitat dels serveis sociosanitaris de la comarca.

Des de la Coordinadora durem a terme totes les accions que es considerin convenients per enfortir aquest moviment ciutadà, com a garantia per impedir les previsibles retallades que es volen realitzar amb aquesta Intervenció i avançar en la defensa i millora dels nostres serveis sanitaris.

002

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s