Xerrada a l’Ateneu Popular La Trama de Mataró

El dissabte 11 de juliol s’inaugura un nou espai de construcció i contrapoder a la part baixa dels barris del nord de Mataró, l’Ateneu Popular La Trama. Un espai que vol ser un punt de trobada de les lluites que existeixen a la ciutat, i al mateix, difondre-les.

És per aquest motiu que s’organitza, el dijous 16 de juliol, a partir de les 19.30 h, una xerrada per parlar sobre les mobilitzacions en defensa de la sanitat pública que s’han produït en els darrers anys al Maresme. Intervindran Jesús Nieto, com a membre de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme i Manolo Andújar, com a representant de l’Assemblea Veïnal de Salut del CAP Rocafonda – El Palau.

L’Ateneu Popular La Trama de Mataró està situat al Passatge d’Antoni Martí Cabanellas de Mataró.

cartell-16-juliol-2015-sanitat-ateneu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s