Escarni públic a Boi Ruiz

Aquest divendres 13 de febrer, a les 9.30 h, davant del CAP de la Ronda Prim de Mataró, s’organitza una ‘especial’ benvinguda a l’actual conseller de sanitat de la Generalitat de Catalunya, coincidint amb la seva visita al Maresme per inaugurar aquest nou equipament sanitari.

El conseller de sanitat de la Generalitat de Catalunya, el senyor Boi Ruiz, és el responsable directe de la creixent degradació dels serveis sanitaris que, des de l’any 2010, estem patint a la sanitat pública de Catalunya, amb llargues llistes d’espera per tal de justificar la derivació de malalts a centres privats de fora de la comarca, amb el patiment de molts dels malalts i els seus familiars.

I això per què? Amb l’excusa de què no hi ha diners, aquest senyor, antic president de la patronal sanitària privada, està retallant sous dels treballadors de la sanitat pública, està retallant serveis i privatitzant-ne d’altres per tal de donar negoci als seus amics de les mútues i centres hospitalaris privats.

Mentrestant, l’Hospital de Mataró cada cop va perdent més i més serveis, fins que, un dia, amb l’excusa de què ja no és rentable, se’l privatitzi completament. Diem no a les retallades. No a la privatització de la sanitat Pública. No a les llargues llistes d’espera.

Les retallades maten.
Ens hi va la vida.

twitter-escarni-boi-ruiz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s