Suport a la 2a Marxa per l’educació pública

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme fa públic el seu suport oficial a la 2a Marxa per l’educació pública (de bressol a universitat), que tindrà lloc del 23 al 30 d’agost de 2014 i que recorrerà, a peu, les poblacions del litoral català des de Girona fins a Barcelona, passant per tota la comarca del Maresme de nord a sud.

Des de la Coordinadora s’és conscient que cal defensar els nostres serveis públics en perill per les polítiques neoliberals que pretenen la privatització d’aquests serveis per tal de beneficiar a uns pocs en detriment de la majoria de la població. És per això, que la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme dóna suport a aquesta marxa en defensa de l’educació pública i convoca a tothom a participar-hi de la mateixa.

La salut o l’educació no són un negoci ni una mercaderia, Ni LOMCE, Ni LEC. Ni decret.

twitter-05

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s